Web Analytics

Cererea tot mai ridicată a curselor de transport persoane din România către Anglia este observată odată cu creșterea numarului de români care se stabilesc în această țară și care în 2020 a ajuns la aproape 400.000. Așa se face că zilnic pleacă din România autocare pline cu persoane care merg la muncă peste graniță.  Problema apare atunci când destinația nu este una centrală, iar transportul devine o chestiune dificilă prin prisma corelării mai multor mijloace de transport în comun. De regulă aceste nu pot fi sincronizate perfect, lucru care îi obligă pe călători să piardă ore bune în autogări. Acesta este motivul pentru care pe piață au apărut servicii de transport persoane România – Anglia care vă pot duce exact până la ușa casei dorite.

Cele mai multe persoane care necesită servicii de transport din România în Anglia călătoresc cu un bagaj voluminos care face ca drumul să fie, de regulă, unul obositor. De ce ? Un asemenea drum presupunea utilizarea unui mijloc de transport până la sediul firmei sau autogara din România, apoi urmeazătransportul propriu-zis în Anglia, iar mai apoi drumul cu un alt mijloc de transport către domiciliu sau locul de munca din Anglia. Fiecare dintre aceste mijloace de transport presupune o taxă suplimentară, care face ca la final, costul total al călătoriei să fie unul ridicat. Acum totul este mult mai simplu și asta pentru că Viotur asigură transportul integral. Ce presupune asta ? Este simplu ! Viotur te ia de acasă cu bagaje și te duce în Anglia exact la domiciliu. Aaaaa ! Nu mergeți în Anglia ? Nu este nici o problemă! Compania oferă aceleași servicii și pentru țări precum Germania sau Italia.

 

De ce oferă Viotur asemenea servicii de lux ?

 

Pentru că transportă de 15 ani români în străinătate și cu la fel de multă plăcere îi aduce acasă. În tot acest timp a observat care sunt nevoile călătorilor și face tot posibilul ca toți clienții să se întoarcă cu plăcere, oferind chiar și discount-uri pentru fidelitate sau grupuri organizate. Viotur asigură transportul de persoane pe ruta România- Anglia făcând preluarea și predarea chiar la domiciliul dumneavoastră, în orice județ v-ați afla. Alegând Viotur aveți parte de o serie de beneficii precum :

Preluarea pasagerilor si bagajelor din 53 de orașe din România, dar și din toate localitățile aflate pe traseu.
Garantarea unui confort sporit pe parcursul cursei România-Anglia datorită autocarelor Setra și Mercedes-Benz care sunt dotate cu aer condiționat, sistem audio-video și scaune rabatabile.
Transportul gratuit a unui bagaj de 45 de kg + bagajul de mână.
Asigurarea unei mese pe traseu.

Toate aceste beneficii de lux vin la pachet cu prețuri de aproximativ 100 de euro, în funcție de destinația exactă. Un preț corect pentru mai bine de 2500 de km, nu ?

 

Cum puteți avea parte de o cursă România Anglia ?

Este foarte simplu !

1. Trebuie doar să ne contactați pentru a face o rezervare pentru plecari România – Anglia, dar și alte destinațiiprecum Germania, Italia, Belgia, Franța, Austria, Suedia sau Danemarca.
2. În ziua plecării vă prezentați la autogara indicată, iar dacă nu puteți face acest lucru stabiliți de comun acord cu operatorii noștri care să fie locația preluării. Noi vom veni după dumneavostră !
3. Efectuați plata la autocar. Nu se percepe avans.
4. Vă bucurați de o călătorie lipsită de griji și de masa oferită gratuit.
5. La sosirea în Anglia sunteți lăsat în fața ușii domiciliului, sau la adresa oferită cu ajutorul unor microbuze marca Mercedes-Benz de 9, 17 sau 23 de locuri.

 

Cum poți să îți rezervi un loc în autocarul Anglia – România ?

Pentru servicii de transport Anglia – România trebuie urmați aceeași pasi. Operatorul vă va îndruma spre autogara de unde se realizează plecarea, iar dacă nu vă este confortabil să ajungeți acolo un șofer va veni după dumneavoastră. Același lucru se va întâmpla și la sosirea în tară. Rudele nu vor mai fi nevoite să vă întâmpine la autogară penru că veți fi lăsat în ușa casei dumneavoastră.

 

Unde pot duce autocarele VioTur ?

În ceea ce privește suprafața României, Viotur are o acoperire națională ceea ce înseamnă că în orice județ vă aflați veți putea fi preluat. În ceea ce privește cursele România – Anglia călătorii pot fi preluați sau lăsați în următoarele locații :

Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Luton, Chelmsford, Chenshunt,  St. Albans, Watford, Hamel Hempstead, Aylesburi, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Woking, Bracknell, Slouch, Reading, Northampton, Rugby, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stafford, Stoke-on-trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, St. Helens, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blackpool.

Dacă destinația ta nu se află printre aceste orașe contactează compania și cu siguranță va fi găsită o soluție.  Compania noastră are acorduri cu mai multe firme de transport de pe teritoriul Angliei așa că vom găsi cu siguranță rezolvarea la problema dumneavoastră !

Autocar Romania Anglia

Curse autocar Romania Anglia

 

 

De ce să alegi o călătorie cu autocarul ?

1. Alegerea autocarului pentru o cursă România – Anglia este cea mai bună alegere din punct de vedere financiar. Chiar dacă uneori ofertele companiilor aeriene par a fi mai bune, nu trebuie să uităm de costurile adiecente unui zbor, și anume, transportul de la și până la aeroport, care de regulă sunt ridicate. De asemenea, utilizarea unui mijloc de transport în comun este mult mai convenabil decât utilizarea mașinii personale prin prisma costurilor și a oboselii cauzate de condus. Realizând un calcul simplu vom vedea că o călătorie cu autocarul este mult mai convenabină decât oricare alt mijloc de transport. Un alt punct forte este faptul că pentru grupuri companiile de transport oferă discount.
2. Te poti relaxa pe tot parcursul drumului. Transportul Anglia – România durează aproximativ 25 de ore, timp în care scăpați de stresul condusului, în cazul utilizării unei mașini personale, dar și de stresul unui zbor.  Deși la prima vedere am fi tentați să credem că un zbor reduce durata călătoriei cu mult, la un calcul amănunțit vom observa că lucrurile nu stau chiar așa. De ce spunem asta? Pentru că trebuie să vă asigurați singuri transportul până la aeroport, iar pentru o cursă Anglia – România trebuie să vă prezentați în aeroport cu minimum 2 ore înainte. Odată cu aterizarea apare stresul găsirii unui alt mijloc de transport care să ne ducă la destinația finală. În schimb, odată aflați în autocare vă puteți bucura de confortul scaunelor, de o carte bună, un film, muzică sau Wi-Fi.
3. Nu există riscul ca bagajele să fie pierdute. O cursă România –Anglia cu autocarul ne scapă de disconfortul creat de bagajele pierdute în aeroport care pot fi recuperate doar după câteva zile.
4. Nu necesită o planificare cu mult timp înainte. Cursa România-Anglia este zilnică, așa că este suficient să sunați cu minimum 2 zile înainte de plecarepentru a vă rezerva un loc.
5. Prețul este stabil. Practic nu sunteți nevoit să vânați prețul unui bilet pe internet săptămâni la rând.  În specialvara, atunci când companiile aeriene măresc prețurile biletelor de călătorie, transportul cu autocarul păstrează aceeași taxă.
6. Poți transporta o cantitate mai mare de bagaje, fără costuri suplimentare. În cazul zborurilor, doar bagazul de mână este inclus în prețul biletului, însă, în cazul călătoriei cu autocarul pe lângă acesta este inclus și un bagaj suplimentar de 45 de kg. Nu există restricții, exceptântdu-le pe cele impuse de lege, cu privire la conținutul bagajului.
7. Ajungi exact la destinație.
8. Sacune confortabile, aer condiționat.
9. Poți beneficia de anulare gratuită a rezervării. Același lucru nu se întâmplă în cazul călătoriilor cu avionul. Anularea unui zbor presupune recuperarea doar a taxei de aeroport, echivalentul a aproximativ 10 euro. În schimb, în cazul transportului cu autocarul, cu un simplu telefon puteți reprograma călătoria.
10. Ești în siguranță ! Ne preocupă siguranța pasagerilor așa că investim în șoferi ! Aceștia transportă lunar peste 10.000 de persoane și sunt pregătiți pentru orice situație neprevăzută.

 

Prin prisma acestor beneficii, lunar mii de oameni ajung cuajutorul autocarelor în Anglia din România. Majoritatea persoanelor se deplasează pentru a munci, însă și cei care simt nevoia de relaxare aleg să înceapă acest sejur pe autocar. Lipsa de griji de care ai parte pe durata călătoriei este ceva de care nu ai parte pe oricare alt mijloc de transport. Agentiile de turism chiar recomandă acest tip de transport întrucât, spre exemplu, pe parcursul cursei România – Anglia pe autocarputem avea grijă să respectăm toate regulile unei vieți sănătoase și anume: servirea unei mese și respectarea programului de somn. O călătorie de mai multe ore pe autocar poate fi relaxantă pentru oricine datorită spațiului generos și confortului oferit de scaune.

 

De ce să vizitezi Anglia ?

Cursele România – Anglia sunt cele mai numeroase și datorită turismului dezvoltat în această țară. Din acest motiv pe ruta Anglia – România autocarele care circulă zilnic sunt ocupate in proportie de peste 95%. Dacă încă nu ați vizitat Anglia noi vă dăm toate motivele pentru a o face :

1. Londra este cu siguranță un loc care merită să fie vizitat. Nu trebuie să ratați London Eye, Muzeul de Științe, Big Ben sau Buckingham Palace.
2. Au o istorie bogată. Peste tot  puteți admira turnuri medievale, monumente istorice, castele, palate și ruine.
3. Poți admira orașele vibrante precum Liverpool, Manchester sau Birmingham. Un autocar pentru transport persoane România – Anglia te poate lăsa exact unde îți dorești pentru a reuți să vizitați cât mai multe obiective turistice.
4. Te poți bucura de litoralul britanic. Spre diferentă de peisajele de pe litoralul românesc acolo predominandă plajele sălbatice, cu stânci înfiorătoare și golfuri izolate. Cele mai căutate astfel de locuri sunt : stâncile albe din Dover, plajele pitorești din Cornwall sau marea văzută din Kent.
5. Participă la evenimente sportive. Anglia are cele mai bine cotate ligi sportive și cluburi de renume precum Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea.  Din acest motiv în preajma meciurilor importante autocarele România – Anglia sunt rezervate în totalitate. Iubitorii de sport preferă călătoriile liniștite pentru ca la destinație să se poată bucura de vibrația stadionului. După o atmosferă incendiară drumul spre casă este unul relaxant, iar suporterii reușesc să își reîncarce bateriile.
6. Este tara ideală pentru iubitorii de artă. Tate Modern este printre cele mai bogate muzee din lume atunci când vine vorba despre artă contemporană. La Galeria Națională puteți admira opere ale celebrilor Botticelli, Michelangelo, Raphael, Caravaggio, Rembrandt, Van Gogh și mulți alții.
7. O sesiune de shopping este cu sigurantă un motiv bun pentru a vizita Anglia. Londra găzduiește cele mai mari branduri, dar și magazine stradale ale artizanilor locali și buticuri interesante. Dacă exagerezi cu cumpărăturile nu trebuie să te îngrijorezi. În autocar poti transporta un bagaj mult mai generos decât ai face-o cu alte mijloace de transport în comun,fară să plătești taxe suplimentare.

 

Călătorești în Anglia ? Iată care sunt sfaturile noastre:

Alege să călătorești confortabil și în siguranță. Scapă de stresul organizării unei călătorii în care trebuie să corelezi mai multe firme de transport pentru a ajunge la destinație. Acum poți fi preluat chiar de acasă de la tine și dus la destinație la preturi avantajoase. Preluarea se face din orice județ al tării, iar raza de acoperire de pe teritoriul Angliei depășește 40 de orașe. Cu noi te poți bucura cu adevărat de călătorie citind,socializând, ascultând muzică, uitându-te la filme sau pur si simplu odihnindu-te.

Indiferent de motivul călătoriei tale, vei ajunge în Anglia odihnit si pregătit pentru a-ți indeplini planurile. Toate astea datorită confortului sporit dat de autocarele noastre și de grija soferilor noștri.

Autocarul România – Anglia face curse zilnice, așa că poți suna oricând pentru a face rezervare, iar dacă te răzgândești nu este nici o problemă, anularea este gratuită.

Pentru mai multe detalii și rezervări gratuite contactează Viotur la numărul de telefon  0749 990 967.

Cu noi orice călătorie este plăcută !