Web Analytics

Anglia România – transport rutier în condiții de 5 stele

transport persoane romania germania 1

transport persoane romania germania 1

Regatul Unit reprezintă unul dintre statele aflate pe harta intereselor, atât a muncitorilor, cât și a călătorilor români. În momentul actual, numărul cetățenilor români care activează în Marea Britanie a depășit valoarea de 400,000 persoane. Mai mult decât atât, o parte dintre români aleg acest stat pentru a studia (de exemplu, în 2016, aproximativ 3500 de elevi au ales universitățile din Regatul Unit pentru continuarea studiilor).

De aceea la nivel de transport persoane Anglia România, solicitările se situează la un nivel ridicat pe întreg parcursul anului. Mulți dintre români aleg să se deplaseze în Marea Britanie cu autocarul sau cu autoturismul personal. De exemplu, în primele șase luni ale anului 2019, transportul rutier ocupă o pondere de 66, 4 % la nivel de plecări din România, în timp ce transportul aerian era folosit de 33 % dintre cei care au ales să plece în străinătate. Oare de ce este mai des utilizat transportul rutier în comparație cu cel feroviar (0, 5% dintre cei care au plecat din România) și aerian?

Avantajele și dezavantajele utilizării transportului rutier către alte țări

Autocarele firmei Viotur pleaca zilnic catre Londra, avand la volan soferi profesionisti cu experienta. Cel mai important avantaj al firmei Viotur este transportul pana la adresa. Astfel, tu nu trebuie sa iti faci griji legate de modul in care vei ajunge de la autocar la adresa, mai ales cand ai si bagaje. Autocarele noastre moderne te duc in siguranta pana la Londra, iar de la Londra 5 microbuze ale firmei noastre preiau pasagerii de la autocar si ii transporta pe fiecare la adresa de domiciliu. Preturile biletelor pentru Londra pornesc de la 100 de lire sterline.

Rezervari telefonice gratuite la numarul 0749 990 967.

Pentru informatii actualizate si preturi puteti accesa pagina dedicata Transport Persoane Anglia Romania sau Romania Anglia.

Curse zilnice Romania Anglia si Retur. Plecari cu Autocar sau Microbuze: Reduceri

În momentul în care alegi să parcurgi o distanță de peste 2500 de kilometri (până în Londra, de exemplu) cu autoturismul personal sau cu avionul, începi să te gândești la anumite neajunsuri:

  • Oboseala – atunci când conduci pe o distanță ce se poate parcurge în aproape 24 de ore, cu siguranță că o să ai nevoie de câteva escale pentru odihnă (ceea ce va crește intervalul de timp în care se va atinge destinația);
  • Taxe suplimentare – anumite porțiuni de drum necesită plata unor taxe adiționale, ceea ce încarcă valoarea costurilor inițiale;
  • Costuri de transport foarte ridicate – pentru a te deplasa cu mașina personală în Regatul Unit, te costă numai combustibilul aproape 1000 Lei. Dacă optezi pentru avion, costul unui bilet este cuprins între 908 Lei (până la Londra) și 1878 Lei (Norwich).

 

De aceea, atunci când vrei să te deplasezi în Anglia, de exemplu, folosește transportul rutier cu autocarul. Vei beneficia de o multitudine de facilități, printre care se numără:

  • Costuri de transport foarte mici – 80 GBP/persoană;
  • Preluarea călătorului de acasă și transportul acestuia până la locul de plecare cu autocarul;
  • Condiții moderne de transport și posibilitatea de încărca un bagaj cu o greutate de până la 45 kg (la avion, greutatea bagajului de cala este de 32 kg);
  • Plata călătoriei se efectuează în momentul plecării, iar anularea unei rezervări este disponibilă în mod gratuit (nu se percepe niciun fel de avans);
  • Se poate pleca în orice zi, ceea ce este un avantaj în comparație cu transportul aerian, unde, dacă s-a pierdut rezervarea, nu doar că trebuie să îți cumperi un alt bilet, dar acesta poate fi achiziționat pentru o dată care nu îl avantajează pe călător.

 

 Curse zilnice Romania Anglia si Retur – Rezervare la telefon 0749 990 967. Poti apela cu incredere si pentru informatii privind calatoriile cu autocarul catre destinatii din Anglia sau alte tari.

Important:

Toate rezervarile pasagerilor pentru Romania Anglia, Anglia Romania si rezevarile pentru Romania Germania si Germania Romania se fac pe baza de cod postal de la adresa orasului din Anglia sau Germania.

Ce ne dorim este sa stii ca folosind transport persoane autocar Viotur pe ruta Romania Anglia, vei ajunge direct la destinatie, fara niciun cost suplimentar din partea ta sau grji legate de transportul de la autocar la adresa.