Curse Romania Italia si Retur

O plimbare romantica cu gondola in Venetia, o moneda pentru o dorinta aruncata in Fantana di Trevi, o vizita la Vatican pentru a trai un sentiment de liniste aparte, o vizita la cei dragi sau un loc de munca, iata tot atatea motive sa iti doresti sa apelezi la firma de transport Viotur. Folosind autocare de ultima generatie (Setra sau Mercedes-Benz), cotate la cele mai inalte standarde de siguranta si confort, dotate cu aer conditionat, sistem audio video, scaune rabatabile si toalete igienizate, noi iti asiguram o calatorie sigura, rapida, confortabila, la un pret imbatabil.

Cateva informatii despre Curse Romania Italia si Retur. Plecari Luni Joi Duminica

Atunci cand ai un drum pana in Italia sau iti doresti sa revii acasa la cei dragi, firma Viotur iti sta la dispozitie zilnic, pentru ca tu sa nu pierzi nicio secunda din timpul tau. Tot ce ai de facut este sa rezervi telefonic la numarul 0749 990 967 si esti mai aproape de destinatie cu un pas.

 Curse Romania Italia si Retur. Plecari Zilnice Autocar – Curse Romania Italia luni-joi, Curse Italia Romania joi-duminica.

 Reducerile sunt considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:

  • pentru grupurile care incep de la 3 persoane
  • pentru studenti, copii si pensionari
  • pentru clientii fideli

 Curse Romania Italia si Retur. Plecari Luni Joi Duminica – Rezervare la telefon 0749 990 967. Poti apela cu incredere si pentru informatii privind calatoriile cu autocarul catre destinatii din Anglia sau alte tari. Anularea rezervarii este GRATUITA

 Curse Romania Italia si Retur. 

La toate intrebarile tale legate de bilete, conditii, avantaje si facilitati, vei gasi raspunsul dorit mai jos. Sa pornim la drum.

  1. Indiferent din ce oras din Romania esti, noi suntem aproape de tine si suntem gata sa pornim in calatorie. Avem Acoperire Nationala cu plecari din 53 de orase din tara. Nimic mai simplu.
  2. Drumul este lung si ne dorim sa il facem cat mai usor pentru tine. Asa ca hai sa ne imprietenim. Ce zici de o oprire pentru a lua masa intr-un decor splendid la un restaurant de pe drum?
  3. Ai multe daruri pentru cei dragi sau ai multe lucruri pe care vrei sa le iei cu tine in noua ta locuinta din Italia unde ai un job? Te temi ca vei plati mult pentru transportul lui? Nicio grija. Cu noi ai inclus in pret bagajul de mana si un bagaj de pana la 45 de kilogramepentru ca tu sa nu renunti la nimic drag tie.
  4. Suni, noi raspundem rapid si in cateva secunde ai biletul rezervat pentru autocarul care te va duce direct la destinatie. Nu perceptam taxa de rezervare. Mai mult, daca se intampla ceva si nu mai poti pleca, nicio problema. Anularea rezervarii este gratuita.
  5. Autocare moderne, confortabile si sigure. Iata oferta Viotur pentru tine. Autocarele noastre Setra si Mercedez-Benz te vor duce pana la destinatie, fiind dotate cu tot confortul (aer conditionat, sistem audio video, scaune rabatabile si toalete igienizate) pentru ca drumul tau sa fie cat mai placut. Iar soferii nostri profesionisti cu experinta garanteaza pentru siguranta ta.