Poate ca ti-ai gasit in sfarsit un job in Germania, sau poate ca a venit vremea sa pleci in acea vacanta planificata cu mult timp in urma. Indiferent de motivul deplasarii, trebuie sa iei in calcul mijlocul de transport cu ajutorul caruia vei ajunge in punctul in care iti doresti. Acum este posibil ca in mintea ta sa apara intrebarea: cu avionul sau autocarul? Desi fiecare optiune are avantajele si dezavantajele ei, in articolul de astazi iti vom spune de ce sa alegi transportul cu autocarul pe distante lungi.

Pretul avantajos

Cel mai probabil multi dintre noi ne gandim la pret, inainte de a achizitiona un anumit lucru. La fel procedam si atunci cand trebuie sa alegem mijlocul de transport cu care urmeaza sa facem o calatorie. Comparativ cu un bilet de avion, pretul unui bilet de autocar la Viotur nu se va mari odata cu apropierea datei stabilite pentru plecare. Totodata, drumul cu autocarul este mult mai avantajos comparativ cu alte optiuni de transport, devenind optiunea ideala pentru persoanele care isi doresc sa economiseasca cativa banuti. Pretul unui bilet porneste de la 100-120 euro, in functie de punctul de pornire.

Drumul pana la destinatie

Majoritatea companiilor de transport persoane opresc intr-un anumit punct, la destinatie, de unde fiecare trebuie sa se descurce sa ajunga pana la locul dorit, de unul singur. Lucru valabil si pentru calatoria cu avionul, deloc la indemana daca aeroportul se afla la o distanta mare de punctul final in care trebuie sa ajungi. Viotur te scapa de aceasta grija, deoarece iti asigura transportul pana la destinatia dorita.

Flexibilitatea bagajelor

Chiar daca pleci in strainatate pentru o vacanta sau pentru un timp mai indelungat, inevitabil vei fi nevoit sa iei un bagaj pentru tine. In functie de nevoie, acesta poate trage destul de mult la cantar. La Viotur ai avantajul unei greutati de maximum 50 kilograme (45 kilograme plus bagajul de mana) in care sa te incadrezi, fara a plati nimic in plus.

Confort sporit

Autocarele utilizate sunt de ultima generatie, dotate cu toate necesitatile pentru ca drumul tau sa para mai usor si mai scurt decat este de fapt. Ai la dispozitie scaune confortabile, aer conditionat si o masa asigurata, la un restaurant de pe traseu. Mai mult, vei beneficia de wi-fi si un sistem audio-video, cu care iti poti ocupa mare parte din timp.

Siguranta

Drumul cu masina este ideal pentru foarte multe persoane, in special pentru cele care au fobie de zbor cu avionul. Trebuie sa afli ca drumul pe distante lungi cu autocarul este extrem de sigur, atat datorita profesionalismului si experientei soferilor nostri, cat si datorita masinilor noi, intretinute si verificate in mod constant.

Rapiditate

Multe persoane sunt sceptice atunci cand vine vorba de transportul cu autocarul, deoarece drumul poate dura o vesnicie. Viotur promite ajungerea la destinatie in 24 de ore, in functie de trafic si localitatea de destinatie. Nici nu vei realiza cat de repede trece timpul!

Transportul intr-o alta tara nu trebuie sa iti dea mari batai de cap. Drumul cu autocarul, din Romania in Germania, poate fi exact ceea ce cauti, din motive de costuri, siguranta sau confort. Opteaza pentru Viotur si vei fi mai mult decat multumit!