Transport persoane Romania – Londra, curse efectuate regulat cu microbuze si autocare moderne.

Viotur are grija sa ajungeti rapid si in siguranta de la adresa la adresa fara alte costuri suplimentare. Tarifele avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli, va vor face cu siguranta sa va achizitionati biletele de autocar pe ruta Romania – Londra. Calatoriti mereu in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit celor din masini.

Bilete de autocar pe ruta Romania – Londra

Biletele de autocar au preturi cuprinse intre 100 – 120 de £, ora de plecare 12.00

Calatoresti in siguranta si confort la preturi mici. Cumparati biletul de autocar prin Viotur si aveti parte de reduceri speciale si o masa gratuita in Ungaria. De asemenea, bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana care pot fi luate de catre pasageri in interiorul autocarului.

IMG_1635

Fiecare calatorie in parte inseamna o noua experienta in viata ta. Indiferent care este motivul voiajului tau, noi avem grija ca lucrurile sa mearga bine. Te insotim de la adresa ta din Romania, pana la destinatie si ne asumam responsabilitatea ca tu sa ajungi rapid, in siguranta si fara alte costuri suplimentare.

Plecari din Romania direct la adresa dvs. de destinatie: LuniMiercuriJoiVineriDuminica.

Te deplasezi usor, rapid si sigur

Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene. De pilda, exista scaune rabatabile pentru dormit, aer conditionat, sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei, iar o parte dintre autocarele firmei sunt dotate cu toaleta igienizata permanent, aspect foarte important pentru oricine parcurge in special drumuri lungi. Microbuzele si autocarele firmei sunt  moderne si mai ales sigure din punct de vedere tehnic.

Rezerva bilet autocar pe ruta Romania – Londra la numarul de telefon 0749990967.