Preturi bilete de autocar catre Germania din Bacau de la 100 EURO de persoana!

Transport de persoane Bacau – Germania

transport bacau - germania

Dupa cum bine se stie Germania reprezinta una dintre cele mai frumoase destinatii pe care Europa o poate oferi tuturor celor dornici de calatorii atat in interes de vacanta cat si de afaceri. Totusi, nimeni nu va pleca la un drum atat de lung decat daca este sigur ca are parte de un transport in conditii de siguranta maxima si un confort placut.

Pentru toate acestea firma Viotur efectueaza transport de persoane Bacau – Germania si de colete in cele mai profesioniste si moderne conditii. Pe ruta de transport Bacau – Germania si retur, va stam la dispozitie servicii de inalta calitate bazate pe transport cu autocare de ultima generatie, dotate cu toate conditiile necesare pentru a calatori in conditii moderne.

Plecari spre Germania din Bacau in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Bacau in fiecare zi din saptamana.

Bilete de microbuz Bacau – Germania

transport cu autocarul sau microbuzul pe ruta Bacau - GermaniaSoferii experimentati si bine pregatiti pe care compania noastra ii pune la dispozitie va asigura o calatorie perfecta fara sa apara temeri legate de diferite pobleme care implica factorul uman. Important de retinut faptul ca efectuam si transport cu microbuzul direct la adresa pe care doriti sa o vizitati. Transportul de persoane Bacau – Germania, poate avea loc in fiecare zi din saptamana atat tur cat si retur.

Deoarece suntem constienti de importanta tarifelor pe care o astfel de calatorie o implica, la noi aveti cele mai accesibile preturi in raport cu calitatea oferita. In functie de zile si destinatia aleasa in cadrul careia se efectueaza plecarea, preturile vor fi diferite, incepand de la 100 euro.

Privitor la serviciile oferite va punem la dispozitie autocare si microbuze moderne dotate cu conditiile necesare transportului adecvat. De asemenea, daca doriti, puteti avea parte de curse rapide cu microbuzul pe intreg teritoriul Germaniei din Bacau, direct la destinatie in functie de locatia aleasa.

cursa direct la destinatie pe ruta Bacau - Germania si retur

Efectuam transportul de persoane pe cursa Germania – Bacau si retur din si catre urmatoarele orase: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc. Pentru a cere informatii legat de o alta alocatie ne puteti contacta telefonic iar echipa noastra va va informa cu privire la toate detaliile.

Alaturi de Viotur, beneficiati atat de preturi avantajoase pentru cursele cu microbuzul pe destinatia Bacau – Germania dar si de o masa calda gratuita in Ungaria cat si alte reduceri cosiderabile. Astfel, pentru grupuri de la 3 persoane, pentru copii, studenti si pensionari va asteptam cu pachete extrem de avantajoase.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Bacau – Germania

Firma noastra de transport persoane va sta la dispozitie cu cele mai avantajoase preturi si conditii de calatorie cu plecare din Bacau catre cele mai importante orase din Germania si nu numai. De aceea, daca doriti sa rezervati un bilet sau sa solicitati informatii suplimentare legate de transport de persoane Germania – Bacau si retur, ne puteti contacta telefonic la numarul 0749 990 967 cat si la adresa de email office@viotur.ro.