Preturi bilete de autocar catre Germania din Barlad de la

110 EURO de persoana!

Transport de persoane Barlad – Germania

transport persoane barlad germaniaViotur efectueaza transport persoane Barlad – Germania in conditii de inalta clasa. A calatori este o activitate extrem de placuta care implica cunoasterea unor civilizatii pline de resurse din cadrul carora am putea invata numeroase, diferite si utile lucruri. O calatorie care sa nu oboseasca persoanele in drumul spre o destinatie implica anumiti factori precum masini de calitate si personal bine pregatit, lucruri pe care compania Viotur vi le pune la dispozitie la cele mai inalte standarde.

Plecari spre Germania din Barlad in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Barlad in fiecare zi din saptamana.

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

transport cu autocarul Barlad – Germania

Plecarile catre Germania din Barlad au loc in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica, iar cursele de intoarcere din Germania in Barlad vor fi duse la bun sfarsit in zilele de Joi si Duminica. Cursele de transport persoane Barlad – Germania se fac cu autocare si microbuze de ultima generatie, apeland la serviciile noastre, veti gasi un transport dotat cu tot ceea ce este necesar unei calatorii placute si sigure. Modalitatea in care au fost concepute autocarele, alaturi de dotarile ce se incadreaza in cadrul noilor tehnologii vor fi de un real ajutor in asigurarea conditiilor necesare unui drum cat mai placut si sigur pana la destinatie. Microbuzele de 8+1 pasageri pot fi utilizate si pentru a efecta trasport la o anumita adresa dorita, numai cu ajutorul soferilor experimentati si bine pregatiti in domeniul transportului de persoane.

Bilete de microbuz Barlad – Germania

Pentru ca luam in considerare si partea financiara, cu ajutorul serviciilor noastre aveti preturi accesibile la transportul de persoane Barlad – Germania. Acestea difera in functie de zilele in care se face plecarea si destinatia aleasa.

Astfel, efectuam transport cu autocarul Germania – Barlad si retur pe urmatoarele rute: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Deoarece ne gandim la binele calatorilor, oferim gratuit si o masa calda in Ungaria.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
– pentru clientii care apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul www.viotur.ro
– pentru grupurile care incep de la 3 persoane
– pentru studenti, copii si pensionari

Contacti-ne pentru transport cu autocarul catre Germania din Barlad

Firma de transport persoane Barlad – Germania poate fi contactata la telefon 0749 990 967 pentru rezervari sau informatii privind calatoriile cu autocarul catre destinatia din Germania. Aditional, pentru alte detalii si rezervari ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.