Web Analytics

Preturi bilete de autocar catre Germania din Cluj de la 100 EURO de persoana!

Transport direct la destinatie pe ruta Cluj – Germania

 

Transport Cluj Germania

Preturile biletelor de transport persoane cu autocarul cat si cu microbuzul pe ruta Cluj – Germania sunt cuprinse intre 100 euro si 130 euro in functie de optiunile pe care le alegeti.

Compania noastra va pune la dispozitie oferte si reduceri considerabile pentru studenti, elevi, grupuri mai mare de trei persoane sau clientilor fideli. Tot alaturi de Viotur veti beneficia de plecari din Cluj Napoca spre Germania in fiecare zi al saptamanii atat tur cat si retur. De asemenea, va mai punem la dispozitie si curse cu autocarul pe teritoriul Germaniei la preturi extrem de avantajose.

Atunci cand alegeti sa calatoriti alaturi de Viotur veti avea acces la transportul unui bagaj de mana si al unui bagaj de 45 de kg, cat si de o masa gratuita pe traseul dvs. oferita de noi in semn de apreciere pentru alegere facuta.

 

Plecari spre Germania din Cluj in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Cluj in fiecare zi din saptamana.

Bilete de microbuz Cluj – Germania

transport de persoane cu microbuzul si autocarul pe ruta Cluj - Germania

Apeland la firma noastra aveti ocazia unei calatorii placute si sigure pe diferite trasee ce strabat Germania. Astfel, efectuam curse cu autocarul pe ruta Cluj – Germania in fiecare zi al saptamanii atat tur cat si retur.

O calatorie reusita este caracterizata de mai multe aspecte, fiecare dintre acestea avand un rol bine stabilit. Un drum lung este de cele mai multe ori destul de obositor, iar pentru a putea rezista fizic se cer anumite calitati atat din partea calatorului cat si a firmei care ofera serviciile aferente. Ori de cate ori doriti sa vizitati anumite tari din Europa, in domeniul transport persoane, compania Viotur este solutia ideala, acelasi lucru fiind valabil daca va ganditi sa petreceti cateva zile in Germania.

La capitolul preturi suntem greu de egalat, la noi aveti cele mai accesibile preturi, diferenta dintre acestea constand in functie de zile si destinatia in care se efectueaza plecarea. De sine stator ramane pretul de 100 euro, suma crescand in functie de optiunile alese.

Viotur va pune la dispozitie autocare si microbuze  moderne dotate cu toate calitatile  necesare transportului  adecvat pe o ruta care implica o perioada ceva mai lunga de timp de calatorie. De asemenea daca se doreste exista posibilitatea de a efectua curse rapide  cu microbuzul pe intreg teritoriul Germaniei direct la adresa dorita.

De retinut faptul ca efectuam transport persoane cu autocare si microbuze pe rutele Cluj – Germania si Germania – Cluj in urmatoarele orase: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Deoarece ne intereseaza starea de bine a clientilor nostri, daca veti opta pentru transport de persoane Cluj – Germania veti beneficia gratuit de o masa calda la un restaurant  din Ungaria. La capitolul reduceri aveti la dispozitie numeroase beneficii pentru grupuri de persoane care numara cel putin 3 membrii, pensionari, copii, studenti si pentru clientii fideli.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Cluj – Germania

Pentru detalii privind plecarile cu autocarul pe ruta Cluj Germania ne puteti contacta la telefon 0749 990 967. Nu in ultimul rand pentru detalii privind preturile, ofertele disponibile pentru transportul de persoane efectuat de Viotur, ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.