Suntem la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi a saptamanii prin efectuarea de curse de transport Galati – Germania si retur cu plecari la anumite ore, direct la adresa dvs. de destinatie.

Desi Europa este un continent foarte ofertant ce  aduce iubitorilor de calatorii destinatii care mai de care mai sofisticate, cateva dintre acestea merita cu adevarat de vizitat. Germania cu siguranta se incadreaza in topul tarilor ce nu trebuie ratate. Suntem gata sa va indeplinim acest vis prin asigurarea unei calatorii frumoase si sigure pe numeroase trasee din Germania.

Ne putem lauda cu faptul ca apeland la compania noastra de transport persoane Galati – Germania,  aveti parte de cele mai accesibile preturi. Valoarea lor difera in functie de zilele in care se face plecarea si destinatia aleasa. Indiferent pentru ce optati, pretul de plecare incepe de la 110 euro suma finala fiind stabilita in functie de celelalte optiuni alese.

Plecari spre Germania din Galati in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Galati in fiecare zi din saptamana

confortabile si conditii moderne de transport!

Microbuz transport Galati – Germania

Intrucat satisfactia clientilor nostri este primul lucru care ne intereseaza, punem la dispozitia acestora, autocare si microbuze moderne dotate cu toate conditiile necesare transportului adecvat pe astfel de rute. Atunci cand se doreste puteti avea parte de curse rapide cu microbuzul pe intreg teritoriul Germaniei in functie de adresa specificata.

Efectuam transport de persoane cu microbuz pe ruta Galati – Germania si Germania – Galati pe urmatoarele rute ce includ orase precum: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm, plus altele.

Alaturi de numeroasele noastre beneficii, aveti inclus si o masa gratuita la un restaurant civilizat pe terioriul Ungariei, unde puteti servi alaturi de familie sau prieteni o masa calda. Reducerile companiei noastre sunt considerabile si se aplica pentru grupuri in cadrul carora se regasesc cel putin 3 persoane, pentru copii, studenti si pensionari.

Contactati-ne pentru Plecari Galati – Germania

Plecarile din Galati catre Germania cu autocarul sau microbuzul se realizează in fiecare zi. Pentru detalii privind un traseu personalizat sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numarul 0749 990 967. De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Galati – Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email: office@viotur.ro.