Efectuam transport din Italia catre Iasi cu autocar si microbuz. Curse cu  plecari din Italia Romania saptamanal. Va punem la dispozitie autocare si microbuze moderne si confortabile dotate cu toate conditiile necesare transportului adecvat.

Transportul din Romania in Italia se efectueaza pe urmatoarele rute: Udine, Trieste, Brescia, Bergamo, Milano, Piacenza, Parma, Asti, Torino, Bologna, Firenze, Padova, Verona, Brescia, Milano, Piacenza, Vochera, Tortona, Alexandria, Torino, Asti, Alba, Livorno, Pisa, Viaregio, Groseto, Trieste, Modena, Regio Emilia, Firentze, Prato, Perugia, Bologna, Roma, Napoli, Salerno, Consenza, Calabria, Sibari

Bilete autocar Iasi – Italia

Pretul unui bilet de autocar Italia este aproximativ 140 – 150 Euro( depinde si de orasul unde vrea sa se ajunga.)

Beneficiati si de reduceri pentru

– Clienti fideli

– Pentru grupuri de persoane mai mari

-Copiii pana la 9 ani 50% din pretul bilretului

 

Plata biletului de autocar Romania Italia si retur se face la urcare la masina la sofer

Transport Italia Iasi 

Cursele de transport persoane Iasi – Italia se efectueaza cu doi soferi pe autocar pana la adresa. Suntem atenti la siguranta pasagerilor si incercam sa punem la dispozitia calatorilor autocare cat mai performante de utima generatie dotate cu aer conditionat, scaune rabattabile, caldura pe timp de iarna si spatii suficient pentru bagaje pentru o calatorie cat mai placuta si confortabila pe ruta de transport catre Italia. Calatorii beneficiati si de o masa calda in Ungaria.

Detalii si rezervare gratuita la numarul de telefon 0749 990 967.

 

 

Plecari Iasi – Italia

Plecarile din Italia catre Iasi sau retur Iasi Italia sunt in fiecare saptamana in zile de;

Tur din Romania – Iasi: Miercuri, Sambata

Retur Iasi – Romania : Marti, Sambata