Preturi bilete de autocar Onesti – Germania de la 100 EURO de persoana!

transport autocar onesti germania„Calatorului ii sade bine cu drumul”, spune un vechi proverb romanesc, la care noi adaugam „dar nu oricum”. Cursele de autocar Onesti – Germania efectuate in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica cu autocare si microbuze moderne dotate cu toate conditiile necesare unui transport adecvat si civilizat vin in intampinarea celor spuse mai sus.Sa calatoresti, in general, presupune o anumita doza de risc. Atentia pentru integritatea bagajelor, pentru alegerea celor mai bune locuri de popas pentru dezmortire sau atentia la respectarea itinerarului stabilit sunt doar o parte din grijile inerente unei calatorii. Insa sa calatoresti spre Germania cu firma noastra, Viotur, inseamna sa anulati orice risc si grija suplimentara, calatoria fiind una placuta si sigura pe toate traseele din cea mai sigura tara datorita atat infrastructurii rutiere, sosele si autostrazi foarte bine puse la punct, cat si a oamenilor primitori si corecti.

In plus, atentia pe care o acordam aspectului financiar al fiecarei calatorii, ne determina sa va propunem preturi accesibile, un bilet pornind de la suma de 90 de Euro. Costurile suplimentare, inerente unei calatori cu masina, difera in functie de zilele de plecare si de destinatia aleasa. De asemenea, daca nevoile si necesitatile care v-au determinat sa plecati in calatorie impun acest lucru, va punem la dispozitie  curse rapide  cu  microbuzul  pe intreg  teritoriul  Germaniei  direct la adresa dorita.

Pentru ca vrem sa fim cei care va satisfac toate dorintele, efectuam  transport persoane pe ruta Onesti – Germania si Germania – Onesti pentru toate destinatiile din  orase precum: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Deoarece ne gandim la binele calatorilor, oferim gratuit si o masa calda in Ungaria.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
– pentru clientii care apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul www.viotur.ro
– pentru grupurile care incep de la 3 persoane
– pentru studenti, copii si pensionari

Contacti-ne pentru transport cu autocarul catre Germania din Onesti

Firma de transport persoane Onesti – Germania poate fi contactata la telefon 0749 990 967 pentru rezervari sau informatii privind calatoriile cu autocarul catre destinatia din Germania. Aditional, pentru alte detalii si rezervari ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.