Preturi bilete de autocar Oradea – Germania de la 110 EURO de persoana!

Transport de persoane Oradea – Germania

Cu firma noastra aveti ocazia unei calatorii placute si sigure pe toate traseele din Germania.

Efectuam curse autocar Oradea – Germania in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica.

Va oferim cele mai accesibile preturi, acestea difera in functie de zilele  in care se efectueaza plecarea si de destinatie.

Va punem la dispozitie autocare si microbuze moderne dotate cu conditiile necesare transportului adecvat.

Bilete autocar Germania cu plecare din Oradea

Oradea – Germania
Oradea – Dortmund
Oradea – Berlin
Oradea – Bremen
Oradea – Deggendorf
Oradea – Frankfurt
Oradea – Hamburg
Oradea – Koln
Oradea – Leipzig
Oradea – Munchen
Oradea – Nurnberg
Oradea – Stuttgart
Oradea – Wurzburg

 

transport persoane germaniaFirma Viotur, firma de transport persoane, va ofera ocazia de a calatori intr-un mod placut folosind curse autocar Oradea – Germania in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica. Stim cat de important este sa ajungi in siguranta la destinatie. In acest scop punem la dispozitia calatorilor autocare si microbuze moderne dotate cu toate conditiile necesare unui transport desfasurat in cele mai bune conditii. La fel de bine stim cat este de important sa ajungeti in timp util la destinatia dorita. Firma Viotur pune la dispozitia doritorilor microbuze pentru curse rapide pe tot teritoriul Germaniei.

O calatorie in Germania, chiar daca destinatia este foaste cunoscuta, are un farmec aparte. Recunoscuta ca tara a exactitatii si a corectitudinii atat in afaceri cat si in relatiile interumane, tara cancelarului Bismark nu mai este de mult timp tara carnatilor cu varza murata si a berii. Germania este o tara a tehnologiei moderne si a oamenilor deschisi care vor sa cunoasca alti oameni.  Itinerarul pana la statia terminus trece prin locuri de poveste si insasi burgul german in care doriti sa ajungeti este si el o aparitie mai mult decat interesanta in care noul se amesteca cu vechiul.

Efectuam curse de autocar in toate orasele din Germania cum ar fi:

Traseu 1: Regensburg, Passau, Deggendorf, Munchen, Nurnberg, Stuttgart, Karlsruhe, Wurzburg, Saarbrucken, Luxenburg, Mannheim, Frankfurt, Hof, Chemnitz, Dresden, Wiesbaden, Fulda, Bonn, Trier, Koln, Aachen, Bad Kissingen, Kaiserslautern, Heilbron, Augsburg, Pegnitz, Ulm, Mainz, Schweinfurt, Bayreuth, Euskirchen, Ludwigsburg, Plauen .

Traseu 2: Erfurt, Leipzig, Halle, Kassel, Magdenburg, Braunschweig, Dusseldorf, Wuppertal, Duisburg, Essen, Kleve, Dortmund, Paderborn, Gottingen, Munster, Bielfeld, Osnabruck, Munster, Bielefeld, Osnabruck, Hannover, Wolsburg, Celle, Berlin, Neuruppin, Munster, Luneburg, Hamburg, Bremen, Oldenburg, Branderburg, Stendal, Hidelsheim, Leverkusen, Bremerhaven, Neumunster, Kiel, Flensburg, Lubeck, Rostock, Gustrock, Neubrandenburg, Schwerin.

Deoarece ne gandim la binele calatorilor, oferim gratuit si o masa calda in Ungaria.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
– pentru clientii care apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul www.viotur.ro
– pentru grupurile care incep de la 3 persoane
– pentru studenti, copii si pensionari

Contacti-ne pentru transport cu autocarul catre Germania din Oradea

Firma de transport persoane Oradea – Germania poate fi contactata la telefon 0749 990 967 pentru rezervari sau informatii privind calatoriile cu autocarul catre destinatia din Germania. Aditional, pentru alte detalii si rezervari ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.