Preturi bilete de autocar Pascani – Germania de la 100 EURO de persoana!

transport persoane germaniaFirma Viotur – transport persoane va ofera calatorii cu autocarul pe ruta Pascani – Germania in cele mai sigure conditii si la cele mai inalte standarde. Plecarile au loc in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica. In plus, cursele rapide cu microbuze cotate la clase superioare in ceea ce priveste confortul unei calatorii acopera destinatiile dorite pe tot teritoriul german.

Cu toate acestea firma Viotur a pastrat preturi accesibile. Acestea pornesc de la 100 de Euro si se modifica in functie de ziua de plecare si de destinatia dorita.

Transportul de persoane pe ruta Pascani – Germania si Germania – Pascani acopera toate destinatiile din orase precum Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Pentru ca o calatorie sa fie completa este nevoie si de o masa buna. De aceea, firma Viotur va ofera o masa calda gratuita pe teritoriul Ungariei.

 Plecand de pe plaiurile moldave, cu diverse treburi sau doar pentru a va satisface placerea de a calatorii, si indreptandu-va spre landurile uneia dintre cele mai interesante tari din Europa aveti ocazia de a cunoaste o serie de oameni frumosi sufleteste, bogati spiritual si dornici sa le impartaseasca. Burgurile pe care le veti strabate pana la destinatie va vor coplesi cu rafinamentul dat de ingemanarea noului si a vechiului intr-un tot unitar greu de descris in cuvinte. Pentru ca asta este Germania. O tara in care totul, de la cel mai mic obiect la cele mai marete edificii, este asezat la locul lui si, credeti-ne pe cuvant, ca totul are locul lui. Vestitele si apreciatele autoband-uri va vor conduce exact acolo unde doriti in conditii pentru care exista numai superlative.

Deoarece ne gandim la binele calatorilor, oferim gratuit si o masa calda in Ungaria.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
– pentru clientii care apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul www.viotur.ro
– pentru grupurile care incep de la 3 persoane
– pentru studenti, copii si pensionari

Contacti-ne pentru transport cu autocarul catre Germania din Pascani

Firma de transport persoane Pascani – Germania poate fi contactata la telefon 0749 990 967 pentru rezervari sau informatii privind calatoriile cu autocarul catre destinatia din Germania. Aditional, pentru alte detalii si rezervari ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.