Web Analytics

Preturi bilete de autocar catre Germania din Alba Iulia de la 110 EURO de persoana!

Transport de persoane Alba Iulia – Germania

 

Transport de persoane Alba Iulia - Germania

Transport de persoane Alba Iulia – Germania

Transport persoane Alba Iulia – Germania direct la adresa dvs de destinatie, cu preturi de bilete avantajoase de transport persoane cu autocarul, cat si cu microbuzul, cuprinse intre 100 euro si 130 euro.

Compania Viotur, ofera reduceri semnificative studentilor, elevilor, grupurilor mai mare de trei persoane sau clientilor fideli. Plecari din Alba Iulia spre Germania au in fiecare zi de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica, iar cursele retur sunt programate pentru fiecare zi din cursul saptamanii.

Pentru transportul Alba Iulia – Germania, va oferim posibilitatea de a avea asupra dvs. un bagaj de mana si un bagaj de 45 Kg, oferind, de asemenea, in mod gratuit o masa calda la un restaurant de pe traseu.

Plecari spre Germania din Alba Iulia si retur in fiecare zi a saptamanii.

Rezerva un bilet Baia Mare – Germania la telefon 0749.990.967

Avantajele transportului Baia Mare – Germania

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de microbuz Alba Iulia – Germania

Firma Viotur de transport persoane va pune la dispozitie in fiecare zi curse din Alba Iulia catre Germania, tur si retur la preturi extrem de avantajose. Pentru rezervari de bilete sau detalii suplimentare priviind conditiile calatoriei dvs., ne puteti contacta la telefon 0749 990 967. Nu in ulimul rand, daca doriti informatii privind ora si locul de plecare al microbuzului sau al autocarului din Alba Iulia, va mai puteti adresa in scris la adresa office@viotur.ro.