Transport persoane Bacau – Londra la preturi imbatabile pe piata din Romania.

Compania Viotur asigura zilnic transport persoane din majoritatea oraselor tarii spre diferite destinatii din Europa. Firma pune la dispozitia clientilor un pachet de servicii de calitate la preturi avantajoase.

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. din Anglia: LuniMartiVineri si Sambata.

Plecari din Anglia direct la adresa dvs. din Romania: Joi si Duminica.

Calatoresti rapid, in siguranta si confort

Compania Viotur va sta la dispozitie, gata sa va insoteasca in oricare oras european doriti sa ajungeti. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit celor din masini.

De pilda, exista scaune rabatabile pentru dormit, aer conditionat, sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei, iar o parte dintre autocarele firmei sunt dotate cu toaleta igienizata permanent, aspect foarte important pentru oricine parcurge in special drumuri lungi. Microbuzele si autocarele firmei sunt  moderne si mai ales sigure din punct de vedere tehnic.

transport-persoane-anglia-romania

Pret bilet de autocar pe ruta Bacau – Anglia

Daca doriti sa ajungeti la adresa dvs. de destinatie – Londra, rapid, in siguranta si fara alte costuri suplimentare, apelati la Viotur. Preturile biletelor de autocar sunt extrem de avantajoase si pe deasupra oferim reduceri pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli.

Plecarile cu microbuzul se fac direct de la adresa dvs. din Bacau spre cea de destinatie, din Anglia. Nu uitati! Procurati-va biletul de autocar direct prin compania noastra si veti beneficia de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria.

De asemenea, bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana care pot fi luate de catre pasageri in interiorul autocarului.

 Rezervari bilete transport persoane Bacau – Londra:

Tel: 0749990967