Preturi bilete de autocar catre Germania din Bistrita de la 110 EURO de persoana!

Transport direct la destinatie pe ruta Bistrita – Germania

 

transport persoane Bistrita - Germania

Preturile biletelor de transport persoane cu autocarul, cat si cu microbuzul sunt cuprinse intre 100 euro si 130 euro. De asemeneam compania noastra de transport persoane ofera pe langa siguranta si servicii optime, reduceri semnificative studentilor, elevilor, grupurilor mai mare de trei persoane, pensionarilor sau clientilor fideli.

Plecarile din Bistrita spre Germania au loc in fiecare zi al saptamanii atat tur, cat si retur. Calatorind alaturi de Viotur, veti avea posibilitatea de a avea asupra dvs. un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg, dar si de a va bucura de o masa calda pe traseu in mod gratuit intr-o locatie placuta si linistita.

 

Plecari spre Germania din Bistrita in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Bistrita in fiecare zi din saptamana.

transport persoane Anglia la adresa - biliete ieftine VIotur
Bilete de microbuz Bistrita – Germania

Cel mai adesea romanii calatoresc in strainatate in interes de serviciu. Tocmai din acest motiv transportul cu autocarul devine cel mai convenabil mod de a se deplasa. Intrucat pretul biletului de calatorie este avantajos, transportul pasagerilor se face chiar de la adresa la adresa, iar confortul pe parcursul traseului este sporit. Tot ce va mai ramane este sa va rezervati locul. Totusi, transportul nostru de persoane cu microbuzul catre Germania din Bistrita nu este destinat doar celor care calatoresc in interes de servici dar si turistilor care doresc sa viziteze aceasta tara fabuloasa din Europa, cat si prietenilor sau familiilor acestora. Pentru acest lucru v-am pregatit reduceri considerabile pentru grupuri, copii si pensionari. Confortul, siguranta si linistea dvs. va sunt asigurate pe tot parcrusul calatoriei dvs. indiferent care destinatie ati ales-o.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Bistrita – Germania

Compania Viotur va poate oferi la numarul de telefon 0749 990 967 informatii privind orele de plecare si preturile biletelor pe ruta Bistrita – Germania. De asemenea, pentru rezervari sau alte detalii suplimentare ne mai puteti contacta oricand la adresa de email office@viotur.ro.