Transport direct la destinatie Bistria Germania

Transport persoane Bistrita Germania cu autocar cat si cu microbuzul sunt cuprinse intre 100 euro si 120 euro. De asemeneam compania noastra de transport persoane ofera pe langa siguranta si servicii optime, reduceri semnificative studentilor, elevilor, grupurilor mai mare de trei persoane, pensionarilor sau clientilor fideli.

Plecarile din Bistrita spre Germania au loc in fiecare zi al saptamanii atat tur, cat si retur. Calatorind alaturi de Viotur, veti avea posibilitatea de a avea asupra dvs. un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg, dar si de a va bucura de o masa calda pe traseu in mod gratuit intr-o locatie placuta si linistita.

 

Plecari spre Germania din Bistrita in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Transport Bistrita Germania

Curse Bistrita Germania Romania

Plecari din Germania catre Bistrita in fiecare zi din saptamana.

Cum alegi firma de transport care să te ducă din Bistrita în Germania ?

 

Legăturile bistrițenilor cu sașii din Germania sunt bine cunoscute. Această rută este una foarte frecventată din ambele părți. În special în timpul verii, în centrul istoric al Bistriței pot fi văzuți nemți care vizitează cetatea. Cea mai mare parte a acestora preferă să ajungă aici folosind autocare mari și confortabile.

Văzând acest obicei tot mai multe persoane au ales să străbată ruta Bistrița – Germania folosind acest mijloc de transport, însă aici apare, inevitabil, întrebarea : Ce firmă de transport să aleg ?

Fie că merg la muncă, fie că aleg să viziteze o țară străină, pasagerii își doresc să călătorească în siguranță, la un preț mic și într-un timp scurt.  Care este firma care întrunește toate aceste condiții ?  Cum o alegem ? Este foarte simplu! Urmarim următoarele aspecte :

 1. Autocarele trebuie să fie noi pentru a avea parte de siguranță și confort.
 2. Soferi bine pregătiți. O firmă care se respecă investește incontinuu în pregătirea angajaților.
 3. Preț corect. De regulă, Viotur are ofertă pentru transportul de persoane Bistrița – Germania și retur un preț de 110 -120 de Euro.
 4. Timp scurt de călătorie.
 5. Tratarea clienților cu profesionalism.
 6. Servicii extra precum preluarea și transportul pasagerului până la dimiciliu. Viotur include aceste servicii în costul biletului de transport Bistrița – Germania și retur.
 7. Beneficii pe durata călătoriei precum o masă caldă sau Wifi.

 

De ce să vizitezi Germania cu autocarul ?

Pentru că ajungi odihnit la destinație.Transportul de persoane Bistrița – Germania a evoluat în ultimii ani, astfel încât, Viotur oferă clienților posibilitatea de a fi lăsați la destinația finală,nu intr-o autogară sau aeroport, precum în cazul avionului. De asemenea, bagajul poate fi mult mai mare decât cel inclus în costul biletului de avion, spre exemplu. Poți stabili chiar tu data exactă aplecării pentru că Viotur are curse zilnice.

 

Ce putem face în Germania ?

 

Cei care merg la muncă în această țară știu exact atunci când cumpără biletul unde vor să ajungă și care este scopul final. În schimb, cei care vor să călătorească de plăcere sau își vizitează rudele au un program mai flexibil. Odată ajunși în Germania trebuie să vizitați aceste obiective :

 1. Capitala – Berlin. Este un oraș al artiștilor în care puteți vedea Zidul Berlinului, Poarta Branderburg, sau buncărul lui Hitler.
 2. Munchen. O bună parte din pasagerii Viotur pe ruta Bistrița – Germania călătoresc în acest oraș pentru a participa la Oktoberfest.
 3. Este un oraș pitoresc și este destinația ideală pentru o călătorie romantică.
 4. Iubitorii de artă gotică sunt cei care cumpără bilete de călătorie pentru ruta Bistrița – Germania. Catedrala de 7000 metri este principala atracție pentru turiști în acest oraș.
 5. Hamburg este unul dintre cele mai aglomerate orașe din Germania. Turiștii adoră să se plimbe pe străzi pentru a achiziționa suveniruri, dar și să viziteze muzee precum Muzeul de Artă sau cel de Etnologie.
 6. Alpii Bavarezi. Iubitorii de drumeții aleg Viotur pentru că sunt lăsați de către soferi în fața cabanei în care se cazează, loc din care pot pleca să admire frumusețea munților.

 

 

Îndiferent care este locul în care vrei să ajungi,Viotur te poate ajuta cu un bilet de transport Bistrița- Germania.  Mai multe detalii cu privire la călătorie poți obține la numărul de telefon 0749 990 967.

 

 

Bilete de microbuz Bistrita – Germania

Cel mai adesea romanii calatoresc in strainatate in interes de serviciu. Tocmai din acest motiv transportul cu autocarul devine cel mai convenabil mod de a se deplasa. Intrucat pretul biletului de calatorie este avantajos, transportul pasagerilor se face chiar de la adresa la adresa, iar confortul pe parcursul traseului este sporit. Tot ce va mai ramane este sa va rezervati locul. Totusi, transportul nostru de persoane cu microbuzul catre Germania din Bistrita nu este destinat doar celor care calatoresc in interes de servici dar si turistilor care doresc sa viziteze aceasta tara fabuloasa din Europa, cat si prietenilor sau familiilor acestora. Pentru acest lucru v-am pregatit reduceri considerabile pentru grupuri, copii si pensionari. Confortul, siguranta si linistea dvs. va sunt asigurate pe tot parcrusul calatoriei dvs. indiferent care destinatie ati ales-o.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Bistrita – Germania

Compania Viotur va poate oferi la numarul de telefon 0749 990 967 informatii privind orele de plecare si preturile biletelor pe ruta Bistrita – Germania. De asemenea, pentru rezervari sau alte detalii suplimentare ne mai puteti contacta oricand la adresa de email office@viotur.ro.