Curse transport Braila – Germania la adresa se efectueaza atat cu microbuz cat si cu autocar

Anii de experienta in domeniul transporturilor de persoane dar si seriozitatea de care am dat dovada ne-a facut sa fim astazi o companie de renume in aceasta activitate.

Plecari spre Germania din Braila si retur in fiecare zi din saptamana.

Transport Braila – Germania la domiciliu

Calatorii sunt preluati din Braila din zona garii la ora 04:00 dimineata transportul din Braila catre Germania se desfasoara zilnic cat si returul din Germania la Braila pasagerii fiind preluati de la adresa călătorului.

Transport Braila Germania la adresa

Plecari Braila Germania Avantaje :

✔ O masa calda la restaurant pe traseu! ✔ Reduceri la grupuri de persoane! ✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari! ✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne! ✔ Aer conditionat + wireless! ✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport! Sunati-ne pentru transport cu microbuzul Braila – Germania, rezervari la numarul de telefon 0749.990.967. In cadrul agentiei noastre, Viotur, folosim exclusiv autocare cu conditii de ultima generatie, absolut toate vehiculele noastre avand in dotare aer conditionat, sisteme audio-video, grup sanitar dar si un bar pentru bauturi racoritoare. Autocarele noastre au parte de igienizare constanta dar si verificari periodice, respectand toate standardele europene.