Viotur va ofera bilete avantajoase la preturi cat mai accesibile pentru transportul de persoane Bucuresti – Bristol.

Efectuam curse regulate pentru persoane si colete, cu autocare moderne si microbuze. Va asiguram servicii moderne, siguranta si rute catre toate orasele din ANGLIA!

Transportul de persoane pe ruta Bucuresti – Bristol prezinta un itinerariu format din tari precum: Ungaria-Austria-Germania-Belgia-Anglia. Pe toata durata cursei se fac pauze la un interval de 4 ore. Respectam clientul si ii oferim o masa calda la restaurant. Fiecare pasager dispune gratuit de 45 kg pentru bagaj.

Transportul se face de catre soferii nostri ce detin o vechime in domeniul de transport persoane si au atestate recunosute la nivel national cat si international. Masinile noastre apartin unor marci de top precum Scania, Irizar, Mercedes si indeplinesc toate conditiile ca dumneavoastra sa va bucurati de o calatorie minunata!

PLECARI BRISTOL-BUCURESTI: JOI si DUMINICA.

PRET BILETE AUTOCAR BUCURESTI-BRISTOL: 100-130 lire.

Preturile difera in functie de ziua plecarii din BUCURESTI spre destinatia finala in ANGLIA, deoarece autocarele noastre asigura transportul pana la adresa solicitata de client.

Doriti sa trimiteti un pachet familiei sau celor dragi? Noi il ducem direct la destinatie! Pretul variaza in functie de kg pe care le are bagajul, tariful fiind de o lira/kg.

anglia-romania

Rezerva un bilet Bucuresti – Bristol la telefon 0749.990.967.

Avantajele transportului Bucuresti – Bristol

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Oferim reduceri pentru:

  • clientii fideli care au mai rezervat bilete de pe site
  • grupuri de persoane
  • elevi, studenti, pensionari