.Alaturi de Viotur beneficiati de transport persoane Bucuresti Germania pana la  adresa si retur, de reduceri semnificative pentru studenti, elevi, grupuri mai mare de trei persoane. De asemenea, fidelitatea clientilor nostri este recompensata prin oferte speciale de calatorie cu autorcarul sau microbuzul pentru toate cursele pe care le oferim in Europa.

Curse Bucuresti Germania

Curse spre Germaniaau loc in fiecare zi din saptamana, cu autocar si microbuz atat tur cat si retur. Nu in ultimul rand, in timpul calatoriei dvs. pe ruta Bucuresti – Germania, puteti transporta un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg. Nu in ultimul rand, pentru ca oferta noastra sa fie si mai atractiva, va oferim o masa calda in mod gratuit la un restaurant linistit si extrem de ospitalier de pe parcursul calatoriei dvs.

Zile de plecare Bucuresti Germania

Plecari din Bucuresti spre Germania

LUNI, JOI, SAMBATA

Din Germania – Bucuresti:

MARTI, JOI, DUMINICA

Statia de plecare: Parcare Careffour Baneasa

Ora plecarii: 09:30 dimineata

Plecari Bucuresti Germania cu autocar Curse autocar Bucuresti Germania

Bilete de autocar Bucuresti – Germania

Pret bilete autocar Bucuresti Germania este de la 120 Euro de persoana pe tur( un singur drum)  sau dus intors( ambele sensuri)  230 Euro

Viotur intelege foarte bine aspectele unei calatorii in strainatate iar datorita experientei acumulate in transportul international de persoane am reusit sa punem bazele unui sistem extrem de apreciat de clientii nostri. Alaturi de noi, aveti ocazia de a beneficia de un voiaj placut si sigur pe diferite trasee ce se regasesc pe teritoriul Germaniei. Pentru placerea de a calatori, efectuam curse cu autocare de maxima performanta pe rutele Bucuresti – Germania in fiecare zi din saptamana.

Calatoria dintr-un loc intr-altul pe distante medii sau lungi trebuiesc parcurse dupa un orar foarte bine stabilit si in conditii de siguranta si confort. Tocmai din aceasta cauza este important sa alegeti cu prudenta cu mijloc de transport va deplasati, mai ales pe rutele care includ un numar semnificativ de kilometrii. Intelegem toate aceste aspecte, de aceea am ales pentru dvs. pentru transportul cu autocarul din Bucuresti Germania cei mai profesionisti soferi si cele mai stabile autocare si microbuze.

Pentru economii semnificative facute cu usurinta, la noi aveti cele mai accesibile preturi. Acestea difera in functie de zile si destinatia in care se efectueaza plecarea, pretul de baza incepand de la 100 euro si crescand in functie de optiunile alese.

Va punem la dispozitie autocare si microbuze moderne dotate cu toate conditiile necesare transportului adecvat pentru destinatia Bucuresti – Germania si pentru a face fata la o perioada mai lunga de timp. De asemenea, va mai oferim si curse rapide cu microbuzul pe intreg teritoriul Germaniei in functie de adresa specificata.

Asadar, efectuam  transport de persoane in conditii optime pe rutele Bucuresti – Germania si Germania – Bucuresti in urmatoarele orase: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover,Hamburg, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Acoperim toate zonele din Germania inclusiv cele mai mici localitati

Transport Bucuresti – Germania la adresa

Transportul din Romania in Germania se face autocar sau microbuz si pana la adresa. Fie ca doriti sa calatoriti in interes de serviciu sau vacanta ne puteti contacta la numarul de telefon 0749 990 967 pentru a rezerva un bilet si pentru a discuta cu reprezentatii nostri legat de ofertele noastre speciale.Echipa Viotur va mai sta la dispozitie la adresa de email office@viotur.ro, loc va oferim detalii legat de orele si locatiile de plecare spre Germania din Bucuresti.