Web Analytics

Preturi bilete de autocar catre Germania din Buzau de la 110 EURO de persoana!

Transport direct la destinatie pe ruta Buzau – Germania

 

transport persoane Buzau - Germania

Preturile biletelor de transport persoane cu autocarul pe ruta Buzau – Germania, cat si cu microbuzul sunt cuprinse intre 100 euro si 130 euro.

Compania Viotur ofera reduceri semnificative studentilor, elevilor, pensionarilor, grupurilor mai mare de trei persoane sau clientilor fideli pentru a calatori in siguranta alaturi de firma noastra.

Plecarile din Buzau spre Germania au loc in fiecare zi a saptamanii, atat tur, cat si retur. Alegand compania noastra de transport persoane, aveti posibilitatea de a avea asupra dvs. un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg. Nu in ultimul rand, deoarece dorim sa va oferim o experienta cat mai placuta si confortabila, veti beneficia gratuit de o masa calda la un restaurant de pe traseu.

Plecari spre Germania din Buzau in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Buzau in fiecare zi din saptamana.

Bilete de microbuz Buzau – Germania

transport cu microbuzul si autocarul pe ruta Buzau - Germania

Cel mai adesea romanii calatoresc in strainatate in interes de serviciu. Tocmai din acest motiv transportul cu microbuzul pe ruta Buzau – Germania devine cel mai convenabil mod de a se deplasa, deoarece pretul biletului de calatorie este  extrem de avantajos, transportul pasagerilor se face de la adresa la adresa, iar confortul pe parcursul traseului este sporit, nu va ramane decat sa va rezervati un loc. Cu toate aceste beneficii, transportul de persoane cu autocarul pe ruta Buzau – Germania se realizeaza frecvent si in interes de vacanta, turistii apeleaza la serviciile nostre inlocuind avionul care de multe ori este extrem de costisitor si propria masina, deoarece alaturi de Viotur, acestia pot calatori relaxati si in conditii eficiente, bucurandu-se de peisaje si de familie.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Buzau – Germania

Daca sunteti in cautarea de bilete cu autocarul pe ruta Buzau – Germania ne puteti contacta telefonic la 0749 990 967, unde echipa noastra va poate furniza informatii privind orele de plecare catre destinatia dorita de dvs. cat si pretul exact al biletelor de transport. De asemenea, pentru alte detalii privind calatoria dvs. de serviciu sau de relaxare ne mai puteti scrie la mail-ul office@viotur.ro.