Transport Belgia Romania

Transport persoane Belgia Romania de la adresă, saptamanal si uneori zilnic, cu microbuze și autocare confortabile. Curse si Plecari din Romania spre Belgia in zilele de: Marti, Miercuri, Joi, Sambata cu preluare de la destinatia pasagerului.

transport persoane romania belgia

Plecari Belgia Romania de la domiciliu

Transport Belgia Romania Cu Viotur, ajungi întotdeauna la domiciliu, La orice destinație!

La Viotur poți rezerva GRATUIT bilete pentru curse Romania – Belgia indiferent de orașul în care te afli, pentru că firma noastra îți pune la dispoziție transport din majoritatea orașelor din Romania sau Belgia.

Destinațiile cele mai frecvente din Belgia sunt: Liege, Genk, Namur, Charleroi, Bruxelles, Leuven, Lier, Antwerpen, Gent, Kortreijk, Ieper sau Roeselare.

Plecările zilnice din România se fac din toate marile orașe precum: Arad, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Cluj, Galați, Vaslui, Iași, Suceava, Focșani, București, Deva sau Hunedoara.

La Viotur vei găsi o nouă viziune deoarece am integrat în platforma noastră de rezervări parteneriate de colaborare cu cele mai bune și serioase firme de transport persoane din Belgia. Totul, pentru a oferi clienților noștri transport de calitate, acoperind toate zonele, inclusiv cele mai mici localități.

Companii atent selectionate si verificate periodic, care detin un parc auto corespunzator, conform normelor Uniunii Europene. 

Transpor Romania Belgia

Transportul persoanelor din Romania catre Belgia se desfasoara direct până la adresa zilnic cu autobuz și microbuz rapid (marca Setra și Mercedes-Benz).

MASA GRATIS

Oferim o masă gratuită la restaurant de pe traseu.

BAGAJ GRATUIT

Bagaj GRATUIT 45 kg + bagaj de mână.

REZERVARE RAPIDĂ

Poți rezerva instant o călătorie către destinația propusă.

PLATA DIRECT LA AUTOCAR

Fără stres legat de viramente și tranzacții.

ACOPERIRE NAȚIONALĂ

Te preluăm din orice oraș din România.

Transport Romania - Belgia la adresa

În cazul în care locația dvs nu este pe listă, doriți să aflați mai multe informații despre preț, orașele de plecare ale partenerilor sau orarele de plecare și sosire al programului de transport din Romania catre Belgia de la domiciliu vă rugăm să ne contactați la numere de telefon de mai jos, sau sa consultati si tarile celelalte din Europa in care mergem : Germania, Anglia, Italia

Specialiștii Viotur sunt pregătiți să raspundă oricărei întrebări. Viotur înseamnă siguranță, profesionalism și grijă pentru toți clienții săi!

Am fost mulțumit de servicile oferite de Dn. Viorel. Călătoresc cu el din 2015 și nu am întâmpinat probleme!

 

– Marcel, Sibiu

Oferă un serviciu de mare calitate, sunt prompți, fără întârzieri. Eu îi recomand!

 

– Alexandru, Cluj

Am folosit anterior o companie cu un proces de înregistrare și transfer foarte complicat. Apoi am găsit Viotur și de atunci îi folosim doar pe ei!

 

– Ana, Iași

%

Curse zilnice cu microbuze și autocare

Transporturi zilnice

%

Reducere pentru copii

Întrebări frecvente

Transportați persoane din Romania - Belgia pana la adresa ?

Da, transportul se face pana la adresa.Pentru a afla disponibilitatea locurilor libere este de preferat să ne contactați telefonic.

Cât costă prețul unui bilet?

Prețul bilet de transport Romania  Belgia  diferă în funcție de localitatea de unde se doreste plecarea și localitatea de sosire. De regulă prețurile biletelor de autocar sunt cuprinse între 140 - 150 Euro

În ce zile aveți plecare?

Plecarea din România spre Belgia este în ziua de : Marti, Miercuri, Joi, Sambata

Transport din Belgia spre România în ziua de : Marti,Miercuri,  Joi, Sambata

Orele de plecare spe Spania pentru fiecare oraș se comunică la 0749.990.967.

Când și cum pot anula?

Puteți anula oricând la 0749.990.967.

Câte bagaje putem lua?

Bagaj gratuit de până la 50 kg.

Fiecare pasager poate sa ia cu el una sau două genți gratuit, care vor fi depozitate la cala autocarului și un rucsac care se poate lua în interiorul autocarului. Tot ce depășește greutatea de 50 kg se tarifează cu 1 - 1,5 euro/kg după caz.

Nu sunt acceptate la bagaje alcool, tigări, droguri, substanțe inflamabile, arme sau alte obiecte sau subtanțe interzise de lege.

Condiții călătorie pandemie COVID-19

Pentru condițiile de călătorie privind ieșirea din țara vă recomandăm să consultați site-ul autoritatilor http://www.mae.ro.

DEZINFECTAȚI-VĂ PE MÂINI

Se fac opriri/pauze la 3 ore în benzinării sau popasuri/restaurante pentru a folosi toaleta sau pentru relaxare. Pe perioada pandemiei este recomandată purtarea măștii de protecție.

VERIFICAȚI-VĂ BINE ACTELE

Nu uitați să luați cu dvs actele (buletin sau pașaport).

REZERVĂ ACUM UN LOC

0731 770 9750749 990 967