Transport persoane Romania Belgia

 

Beneficiați de transport persoane Romania Belgia la adresă, zilnic, cu microbuze și autocare confortabile.

 

Curse Belgia Romania de la  domiciliu

Transport Romania Belgia Cu Viotur, ajungi întotdeauna la destinație. La orice destinație!

La Viotur poți rezerva GRATUIT bilete pentru curse Romania – Belgia indiferent de orașul în care te afli, pentru că firma noastra îți pune la dispoziție transport din majoritatea orașelor din Romania sau Belgia.

Destinațiile cele mai frecvente din Belgia sunt: Liege, Genk, Namur, Charleroi, Bruxelles, Leuven, Lier, Antwerpen, Gent, Kortreijk, Ieper sau Roeselare.

Plecările zilnice din România se fac din toate marile orașe precum: Arad, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Cluj, Galați, Vaslui, Iași, Suceava, Focșani, București, Deva sau Hunedoara.

La Viotur vei găsi o nouă viziune deoarece am integrat în platforma noastră de rezervări parteneriate de colaborare cu cele mai bune și serioase firme de transport persoane din Belgia. Totul, pentru a oferi clienților noștri transport de calitate, acoperind toate zonele, inclusiv cele mai mici localități.

Companii atent selectionate si verificate periodic, care detin un parc auto corespunzator, conform normelor Uniunii Europene. 

TRANSPORT BELIGIA ZILNIC

Transport Romania Belgia direct până la domiciliu zilnic cu autocare și microbuze rapide (marca Setra și Mercedes-Benz).

MASA GRATIS

Oferim o masă gratuită la restaurant de pe traseu.

BAGAJ GRATUIT

Bagaj GRATUIT 45 kg + bagaj de mână.

REZERVARE RAPIDĂ

Poți rezerva instant o călătorie către destinația propusă.

PLATA DIRECT LA AUTOCAR

Fără stres legat de viramente și tranzacții.

ACOPERIRE NAȚIONALĂ

Te preluăm din orice oraș din România.

În cazul în care locația dvs nu este pe listă, doriți să aflați mai multe informații despre preț, orașele de plecare ale partenerilor sau orarele de plecare și sosire al programului de transport din Belgia Rmania de la adresa vă rugăm să ne contactați la numere de telefon de mai jos.

Specialiștii Viotur sunt pregătiți să raspundă oricărei întrebări. Viotur înseamnă siguranță, profesionalism și grijă pentru toți clienții săi!

În cazul în care locația dvs nu este pe listă, doriți să aflați mai multe informații despre preț, orașele de plecare ale partenerilor sau orarele de plecare și sosire al programului de transport din Italia Rmania de la adresa vă rugăm să ne contactați la numere de telefon de mai jos.

Specialiștii Viotur sunt pregătiți să raspundă oricărei întrebări. Viotur înseamnă siguranță, profesionalism și grijă pentru toți clienții săi!

Am fost mulțumit de servicile oferite de Dn. Viorel. Călătoresc cu el din 2015 și nu am întâmpinat probleme!

 

– Marcel, Sibiu

Oferă un serviciu de mare calitate, sunt prompți, fără întârzieri. Eu îi recomand!

 

– Alexandru, Cluj

Am folosit anterior o companie cu un proces de înregistrare și transfer foarte complicat. Apoi am găsit Viotur și de atunci îi folosim doar pe ei!

 

– Ana, Iași

%

Curse zilnice cu microbuze și autocare

Transporturi zilnice

%

Reducere pentru copii

Întrebări frecvente privind transportul

Transportați persoane până la adresa specificată?

Da. Pentru a afla disponibilitatea locurilor libere este de preferat să ne contactați telefonic.

Cât costă prețul unui bilet?

Prețul biletului diferă în funcție de localitatea de unde se doreste plecarea și localitatea de sosire. De regulă prețurile biletelor de autocar sunt cuprinse între 100 Euro - 120 Euro

În ce zile aveți plecare?

Plecarea din România spre Spania este în ziua de JOI.

Transport din Spania spre România în ziua de DUMINICĂ. 

Orele de plecare spe Spania pentru fiecare oraș se comunică la 0749.990.967.

Când și cum pot anula?

Puteți anula oricând la 0749.990.967.

Câte bagaje putem lua?

Bagaj gratuit de până la 50 kg.

Fiecare pasager poate sa ia cu el una sau două genți gratuit, care vor fi depozitate la cala autocarului și un rucsac care se poate lua în interiorul autocarului. Tot ce depășește greutatea de 50 kg se tarifează cu 1 - 1,5 euro/kg după caz.

Nu sunt acceptate la bagaje alcool, tigări, droguri, substanțe inflamabile, arme sau alte obiecte sau subtanțe interzise de lege.

Condiții călătorie pandemie COVID-19

Pentru condițiile de călătorie privind ieșirea din țara vă recomandăm să consultați site-ul autoritatilor http://www.mae.ro.

DEZINFECTAȚI-VĂ PE MÂINI

Se fac opriri/pauze la 3 ore în benzinării sau popasuri/restaurante pentru a folosi toaleta sau pentru relaxare. Pe perioada pandemiei este recomandată purtarea măștii de protecție.

VERIFICAȚI-VĂ BINE ACTELE

Nu uitați să luați cu dvs actele (buletin sau pașaport).

REZERVĂ ACUM UN LOC

0731 770 9750749 990 967