Web Analytics

Transport Romania Franta

Transport Romania – Franta. Informatii despre bagaje:

Rezervarile de bilete facute prin intermediul Viotur includ GRATUIT transportul unui bagaj de max. 40 de kg (depozitat in compartimentul autocarului) si un bagaj de mana (geanta sau rucsac) care poate fi depozitat in interiorul autocarului.

Astfel, toate lucrurile tale vor fi in siguranta, asezate in locurile special amenajate din autocare, astfel incat sa nu te deranjeze pe timpul calatoriei si sa ajunga cu bine la destinatie.

Reduceri pret bilete autocar la rezervarile facute prin Viotur

Compania Viotur iti ofera GRATUIT rezervari bilete pentru curse zilnice de transport persoane Romania – Franta si Franta – Romania cu autocare sau microbuze in conditii de maxim confort si siguranta.

Pentru rezervarile de bilete facute prin intermediul Viotur, in functie de perioada calatoriei, poti obtine reduceri suplimentare.

Reducerile standard se acorda pentru rezervari de bilete tur-retur, clienti fideli, grupuri de +3 persoane, pensionari, copii si studenti.

Transport zilnic persoane Romania – Franta si retur.
Cele mai cautate orase!

Destinatiile cele mai frecvente din Franta sunt: Paris, Lyon, Marseille, Nice, Lille, Toulouse, Bordeaux, Nantes, Le Havre.

Plecarile din Romania se fac din urmatoarele orase: Arad, Oradea, Brasov, Cluj, Iasi, Suceava, Bucuresti, Galati sau Targu-Mures.

Pentru alte orase si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0749.990.967

Transport Romania – Franta cu autocarul sau microbuzul. Informatii suplimentare:

Autocarul reprezinta cel mai popular mijloc de transport pentru calatoriile in strainatate. Motivele vorbesc de la sine:

– Preturi avantajoase 
– Curse cu microbuze si autocare
– Siguranta si confortul calatoriei.

Viotur este partenerul celor mai puternice companii de transport international din Romania. Acestia dispun de flote de autocare de la branduri puternice precum Mercedes-Benz si Setra, cotate la 3 si 4 stele in materie de siguranta si confort, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video, centuri de siguranta si toaleta igienizata.