Transport Persoane Romania Italia

Plecari ZILNICE cu Autocare Moderne sau microbuze

masa calda / gustare

PLECARI ZILNICE

BAGAJ GRATUIT (MAX 50KG)

 Transport Persoane
Romania – Italia si retur

Rezervari transport persoane Romania – Italia si retur, in regim door-to-door.

Transport Romania Italia cu autocar

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor pentru transport romania Italia  cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu gasi locuri libere, vei beneficia de cel mai mic pret pentru bilet si de tot confortul dorit. Iti multumim!

Alege un partener de incredere. Alege Viotur!

Compania Viotur iti ofera gratuit rezervari de bilete pentru transport persoane pe ruta Romania – Italia si retur, la cele mai avantajoase oferte, de la cei mai seriosi transportatori. Se pleaca in fiecare zi de MARTI si JOI, cu autocare si microbuze cotate la 3 si 4 stele in materie de siguranta si confort.

Pret de la 80€

Transport Romania – Italia 

Indiferent din ce oras din Romania sau Italia pleci, si indiferent in ce oras din Italia sau Romania vrei sa ajungi, rezervarile de bilete Viotur iti asigura o calatorie sigura, confortabila si accesibila prin companiile transportatoare partenere.

Transport persoane Romania – Italia in regim door-to-door

Te pregatesti de concediu, de un weekend prelungit in familie, o revedere cu prietenii sau ai o noua oportunitate de munca in Italia? Atunci calatoria ta incepe cu noi.

Rezerva biletele de autocar la Viotur si beneficiaza de transport in regim door-to-door. Acest lucru inseamna ca te va prelua de la adresa de plecare si te va lasa direct la adresa de destinatie, fara costuri suplimentare!

Te vei bucura de o calatorie incadrata la cele mai inalte standarde de confort si siguranta, oferite de autocare de ultima generatie marca Setra si Mercedes-Benz, dotate cu absolut toate facilitatile: aer conditionat, sistem audio-video, scaune rabatabile, toalete igienizate.

Ce se intampla cu bagajele? Informatii Bagaje Romania – Italia:

Serviciul door-to-door pus la dispozitie de partenerii Viotur include si bagajele care nu depasesc masa maxima de 40 kg. De asemenea, este permisa detinerea unui bagaj de mana (geanta sau rucsac), care va fi depozitat in habitaclul autocarului sau a microbuzului, dupa caz.

Oferte si reduceri pentru rezervari de bilete autocar pentru transport Romania – Italia:

Pentru rezervarile de bilete facute prin intermediul Viotur, in functie de perioada calatoriei, poti obtine reduceri suplimentare. Reducerile standard se acorda pentru rezervari de bilete tur-retur, clienti fideli, grupuri de +3 persoane, pensionari, copii si studenti.

Transportul persoanelor din Romania in Italia si din Italia in Romania se efectueaza numai cu microbuze si autocare moderne (Setra si Mercedes de 3 si 4 stele) cu urmatoarele dotari: aer conditionat, sistem audio video, scaune rabatabile pentru confort si toalete igienizate.

Plecari Romania – Italia si retur. Cele mai populare orase din care se pleaca!

Destinatiile cele mai frecvente in Italia sunt orase si localitati din regiunile Lazio (centrul Italiei), Piemonte (nordul Italiei), Lombardia si Veneto.

Plecarile din Romania se fac din toate marile orase, precum: Arad, Oradea, Brasov, Cluj, Iasi, Suceava, Bucuresti, Galati sau Targu-Mures.

Pentru detalii despre alte orase din care se pleaca, dar si alte informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi la numerele de telefon: 0749.990.967

Transport persoane Romania Italia Tur – Retur.
Ce trebuie sa mai stii?

Oferim gratuit rezervari bilete pentru plecari zilnice din majoritatea oraselor din Romania catre Italia!

Viotur ofera gratuit rezervari de bilete pentru curse pe ruta Italia-Romania si Romania-Italia.

Autocarul este in topul preferintelor romanilor drept cel mai popular mijloc de transport pentru calatoriile in strainatate. Motivele vorbesc de la sine:

– Pret accesibil.
– Oportunitatea de a vedea cu ochi de turist tot traseul parcurs.
– Siguranta si confortul calatoriei.

Partenerii Viotur dispun de flote de autocare de la branduri puternice precum Mercedes-Benz si Setra, cotate la 3 si 4 stele in materie de siguranta si confort, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video, centuri de siguranta si toaleta igienizata.

Ce spun clientii

 

Am fost multumit de servicile oferite de Dn. Viorel. Calatoresc cu el din 2015 si nu am întâmpinat probleme

Marcel - Sibiu

Ofera un serviciu de mare calitate , sunt prompți , fara intarzieri . Eu ii recomand

Alexandu - Cluj

Am folosit anterior o companie cu un proces de înregistrare si transfer foarte complicat. Apoi am gasit Viotur si de atunci ii folosim doar pe ei

Ana - Iasi

Intrebari frecvente

In ce zile aveti plecare ?

Efectuam curse zilnice atat din Romania catre Germania si retur cat si din Germania Romania si retur. Pentru a afla disponibilitatea locurilor libere este bine sa ne contactați telefonic

Cat costa pretul unui bilet ?

Pretul biletului difera in functie de localitatea de unde se doreste plecarea si localitatea de sosire . De regula preturile biletelor sunt cuprinse intre 110€-120€

Efectuati transport pana la adresa?

Da, calatorii sunt preluati din/la adresa din Germania si Anglia pe baza de cod postal

Cu ce masini se pleaca ?

Masinile din dotare sunt microbuze si autocare Mercedes sprinter de 8+1 locuri , de 17 locuri , 23 locuri si autocare de 50, 60 locuri de la marci de top cum ar fi : Mercedes tourismo , sprinter, Setra, Scania