Transport Persoane Romania – Suedia

Plecari ZILNICE cu Autocare Moderne sau microbuze

Rezerva acum

masa calda / gustare

PLECARI ZILNICE

BAGAJ GRATUIT (MAX 50KG)

Transport Persoane Romania Suedia si retur

Rezervari transport persoane Romania – Suedia si retur, in regim door-to-door.

Program plecari: in fiecare zi de MARTI.

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu gasi locuri libere, vei beneficia de cel mai mic pret pentru bilet si de tot confortul dorit. Iti multumim!

 Transport Romania – Suedia si retur
cu autocar sau microbuz!

Indiferent din ce oras din Romania sau Suedia pleci, si indiferent in ce oras din Suedia sau Romania vrei sa ajungi, rezervarile de bilete Viotur iti asigura o calatorie sigura, confortabila si accesibila prin companiile transportatoare partenere.

Compania Viotur iti ofera gratuit rezervari de bilete pentru transport Romania – Suedia si retur, la cele mai avantajoase oferte, de la cei mai seriosi transportatori.

Se pleaca in fiecare zi de MARTI, cu autocare si microbuze cotate la 3 si 4 stele in materie de siguranta si confort.

Pret de la 130€

Transport persoane Romania – Suedia in regim door-to-door.

Te pregatesti de concediu, de un weekend prelungit in familie, o revedere cu prietenii sau ai o noua oportunitate de munca in Suedia? Atunci calatoria ta incepe cu noi.

Rezerva biletele de autocar la Viotur si beneficiaza de transport catre Suedia in regim door-to-door. Acest lucru inseamna ca te va prelua de la adresa de plecare si te va lasa direct la adresa de destinatie, fara costuri suplimentare!

Te vei bucura de o calatorie incadrata la cele mai inalte standarde de confort si siguranta, oferite de autocare de ultima generatie marca Setra si Mercedes-Benz, dotate cu absolut toate facilitatile: aer conditionat, sistem audio-video, scaune rabatabile, toalete igienizate.

Ce se intampla cu bagajele? Informatii bagaje Romania – Suedia:

Serviciul door-to-door pus la dispozitie de partenerii Viotur include si bagajele care nu depasesc masa maxima de 40 kg. De asemenea, este permisa detinerea unui bagaj de mana (geanta sau rucsac), care va fi depozitat in habitaclul autocarului sau a microbuzului, dupa caz.

Pret de la 130€

Oferte si reduceri bilete transport Romania – Suedia

Pentru rezervarile de bilete facute prin intermediul Viotur, in functie de perioada calatoriei, poti obtine reduceri suplimentare. Reducerile standard se acorda pentru rezervari de bilete tur-retur, clienti fideli, grupuri de +3 persoane, pensionari, copii si studenti.

Transportul persoanelor din Romania in Suedia si din Suedia in Romania se efectueaza numai cu microbuze si autocare moderne (Setra si Mercedes de 3 si 4 stele) cu urmatoarele dotari: aer conditionat, sistem audio video, scaune rabatabile pentru confort si toalete igienizate.

Plecari Romania – Suedia si retur. Cele mai populare orase din care se pleaca!

Destinatiile cele mai frecvente in Suedia sunt orasele Stockholm, Malmö, Göteborg sau Hälsingborg.

Plecarile din Romania se fac din toate marile orase, precum: Arad, Oradea, Brasov, Cluj, Iasi, Suceava, Bucuresti, Galati sau Targu-Mures.

Pentru detalii despre alte orase din care se pleaca, dar si alte informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi la numerele de telefon: 0749.990.967

Transport persoane Romania Suedia tur – retur.
Ce trebuie sa mai stii?

Autocarul este in topul preferintelor romanilor drept cel mai popular mijloc de transport pentru calatoriile in strainatate. Motivele vorbesc de la sine:

  • Pret accesibil.
  • Oportunitatea de a vedea cu ochi de turist tot traseul parcurs.
  • Siguranta si confortul calatoriei.

Partenerii Viotur dispun de flote de autocare de la branduri puternice precum Mercedes-Benz si Setra, cotate la 3 si 4 stele in materie de siguranta si confort, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video, centuri de siguranta si toaleta igienizata.

Cu Viotur, fiecare calatorie e o placere!

Pret de la 130€

Ce spun clientii

 

Am fost multumit de servicile oferite de Dn. Viorel. Calatoresc cu el din 2015 si nu am întâmpinat probleme

Marcel - Sibiu

Ofera un serviciu de mare calitate , sunt prompți , fara intarzieri . Eu ii recomand

Alexandu - Cluj

Am folosit anterior o companie cu un proces de înregistrare si transfer foarte complicat. Apoi am gasit Viotur si de atunci ii folosim doar pe ei

Ana - Iasi

Intrebari frecvente

In ce zile aveti plecare ?

Efectuam curse zilnice atat din Romania catre Germania si retur cat si din Germania Romania si retur. Pentru a afla disponibilitatea locurilor libere este bine sa ne contactați telefonic

Cat costa pretul unui bilet ?

Pretul biletului difera in functie de localitatea de unde se doreste plecarea si localitatea de sosire . De regula preturile biletelor sunt cuprinse intre 110€-120€

Efectuati transport pana la adresa?

Da, calatorii sunt preluati din/la adresa din Germania si Anglia pe baza de cod postal

Cat dureaza drumul ?

Deoarece ducem clientii pana la domiciuliu nu este o ora exacta cand se ajunge , depinde si de trafic sau de adresa fiecarui pasager

Cu ce masini se pleaca ?

Masinile din dotare sunt microbuze si autocare Mercedes sprinter de 8+1 locuri , de 17 locuri , 23 locuri si autocare de 50, 60 locuri de la marci de top cum ar fi : Mercedes tourismo , sprinter, Setra, Scania

WhatsApp chat