Preturi bilete de autocar Piatra Neamt – Germania de la 100 EURO de persoana!

Firma noastra specializata in transport persoane va ofera ocazia unica a unei  calatorii deosebit de placute si in conditii de siguranta pe toate traseele din  Germania. Efectuam curse autocar Piatra Neamt – Germania cu plecari in zilele de  Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica.

La Viotur aveti  cele  mai accesibile preturi ale biletelor, acestea diferind in functie de zilele de plecare in cursa si de destinatia aleasa. Pretul incepe de la 100 de Euro.

Pentru ca excursia in Germania sa fie cu adevarat memorabila, va punem la dispozitie o flotila de autocare si microbuze  moderne dotate cu conditiile necesare unui transport adecvat.

De asemenea, pentru excursii sau deplasari fulger va punem la dispozitie curse rapide  cu  microbuzul  pe intreg  teritoriul  Germaniei  direct  la adresa  dorita.

Atentia noastra este indreptata in totalitate spre nevoile dumneavoastra. Acesta este gandul care ne-a determinat sa efectuam  transport persoane pe ruta Piatra-Neamt – Germania si Germania – Piatra-Neamt pentru destinatii ca: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen,  Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

O excursie in Germania este un moment inedit care, cu siguranta, va fi retinut ca o amintire deosebit de placuta si care va dori sa fie cat mai curand repetata. Orasele infloritoare, campurile atent cultivate precum si popasurile special amenajate pentru odihna sau recreerea calatorilor sunt puncte care creeaza o impresie favorabila asupra itinerarului ales si aduc o nota de optimism. Nu de putine ori calatorii sunt tentati sa isi imbogateasca experienta saxona cerand opriri neprogramate tocmai datorita unor astfel de atractii.

Deoarece ne gandim la binele calatorilor, oferim gratuit si o masa calda in Ungaria.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
– pentru clientii care apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul www.viotur.ro
– pentru grupurile care incep de la 3 persoane
– pentru studenti, copii si pensionari

Contacti-ne pentru transport cu autocarul catre Germania din Piatra-Neamt

Firma de transport persoane Piatra-Neamt – Germania poate fi contactata la telefon 0749 990 967 pentru rezervari sau informatii privind calatoriile cu autocarul catre destinatia din Germania. Aditional, pentru alte detalii si rezervari ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.