Preturi bilete de autocar Roman – Germania de la 100 EURO de persoana!

transport persoane germaniaFirma de transport persoane Viotur va pune la dispozitie cele mai performante mijloace de transport, autocare si microbuze dotate cu toate conditiile necesare unui transport adecvat, deservite de un personal care abordeaza munca in folosul dumneavoastra cu profesionalism si dedicare.

Cu noi veti avea  ocazia sa calatoriti intr-o modalitate placuta si sigura pe toate traseele din  Germania. Plecarile in cursele de autocar pe relatia Roman – Germania au loc in fiecare din zilele de  Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica.

O calatorie se poate spune ca a fost reusita daca o serie de factori converg in acceasi directie. Printre ei regasim: un itinerar inspirat ales, o pregatire a bagajelor foarte buna, o destinatie care sa ne faca sa dorim sa o atingem cat mai grabnic si, nu in ultimul rand, un mijloc de transport modern care sa ofere toate facilitatile pentru a transforma drumul lung si greu in ceva placut si demn de pastrat in memorie.

Pentru dumneavoastra pastram  cele  mai accesibile  preturi. Preturile pe care le practicam pornesc de la valoarea de 100 de Euro si pot diferi in functie de zilele in care are loc imbarcarea si de destinatia aleasa ca punct terminus al calatoriei. De asemeni va punem la dispozitie curse rapide cu microbuzul  pe intreg  teritoriul  Germaniei direct la adresa indicata.

Trasee autocar transport Roman – Germania

Roman – Germania
Roman – Berlin
Roman – Deggendorf
Roman – Stuttgart
Roman – Bremen
Roman – Dortmund
Roman – Frankfurt
Roman – Hamburg
Roman – Koln
Roman – Leipzig
Roman – Munchen
Roman – Nurnberg
Roman – Passau

Ne face o deosebita placere sa va comunicam ca firma de transport persoane Viotur opereaza pe ruta Roman – Germania si Germania – Roman precum si pe toate rutele date de orasele: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen,  Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Deoarece ne gandim la binele calatorilor, oferim gratuit si o masa calda in Ungaria.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
– pentru clientii care apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul www.viotur.ro
– pentru grupurile care incep de la 3 persoane
– pentru studenti, copii si pensionari

Contacti-ne pentru transport cu autocarul catre Germania din Roman

Firma de transport persoane Roman – Germania poate fi contactata la telefon 0749 990 967 pentru rezervari sau informatii privind calatoriile cu autocarul catre destinatia din Germania. Aditional, pentru alte detalii si rezervari ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.