Va oferim curse transport Suceava Germania de la adresa la adresa cu microbuz si cu autocar va oferim ocazia sa experimentati parcurgerea intr-un mod placut si sigur a tuturor traseelor germane. Se poate spune ca am invatat ceva din exactitatea tipica saxonilor si acum efectuam curse microbuz Suceava – Germania aproape zilnic .

Autocarele noastre de ultima generatie sunt dotate cu toate conditiile impuse de un transport modern. In plus, asiguram la cerere curse rapide cu microbuzul pe intreg terituriul Germaniei pana la destinatia dorita

PLECARI SUCEAVA GERMANIA

Zilele de plecari Suceava  Germania:

LUNI, MARTI, JOI, VINERI, SAMBATA

Statia de imbarcare: Autogara Mare

Ora de plecare: 09:30 dimineata

 

Cursele de transport din Suceava catre Germania se efectueaza cu doi soferi profesionisti fie cu microbuz sau autocar pana la destinatie. Germania este recunoscuta drept o tara cu o infrastructura rutiera foarte bine pusa la punct. Daca pana in tara lui Goethe drumurile sunt in general bune, odata patrunsi pe teritoriul german veti ramane uimiti de rapiditatea si usurinta cu care soferii, profesionisti desavarsiti, firmei Viotur va vor conduce spre destinatia aleasa. Poate aici, in cazul soselelor si autostrazilor, expresia „treaba nemteasca” isi gaseste cea mai fericita transpunere in realitate. Chiar daca intre diferite localitati sunt distante de zeci poate sute de kilometri, impresia generala este ca distantele sunt neverosimil de mici.

Deoarece ne gandim la binele calatorilor, oferim gratuit si o masa calda in Ungaria.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
– pentru clientii care apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul www.viotur.ro
– pentru grupurile care incep de la 3 persoane
– pentru studenti, copii si pensionari

Curse Germania Suceava la destinatie 

Cursele de transport din  Germania  – Suceava sunt de la domicilull fiecarui calator

Firma poate fi contactata la telefon sau prin mesaj watsapp la 0749 990 967 pentru rezervari sau informatii privind calatoriile cu autocarul ssu microbuzul catre destinatia din Germania. Aditional, pentru alte detalii si rezervari ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.